Хасково

Дете пострада при катастрофа в Хасково

КатастрофаМомиче с колело бе блъснато около 18:00 часа в Хасково днес. Детето пресичало улица „Георги Кирков“, когато засякло пътя на идващия лек автомобил Опел Корса.

Около 3 метра спирачен път личаха по улицата. Въпреки навременната реакция на шофьора, детето се е ударило в страничното огледало на леката кола.

„Вратът на момичето беше син, ръката също я болеше. Сигурно е счупена!„, разказаха деца, станали свидетели на катастрофата и качването й в линейката.

След втората снимка полицаите решиха, че прекаляваме. „Ставате нахални! Спрете да снимате“, направи злостна забележка единият от полицаите, дошли на мястото на инцидента.

Според закона на обществени места няма никакви ограничения относно заснемането на събития или местопроизшествия. Единственото ограничение е при снимане на обекти, събития и хора, чиито лица могат да се разпознаят и да застрашат националната сигурност или да попречат на работата на разследващите органи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Колоездач
Колоездач
05.10.2009 20:38 20:38

Точно така ,колко нагли полицай, изнервени са ,че пак имат работа сигорно !

Смях и позор
Смях и позор
05.10.2009 21:20 21:20

Или по-скоро ги снимат как не праят нищо, защото като гледам тази снимка мах, май така стана :wink:

Back to top button