Хасково

Крадци обраха жилища, магазин и коли в областта

ПолицияДве кражби от вили в местността Кенана са станали през изминалото денонощие. Сигнал за първата е подаден от 56-годишния собственик, който съобщил, че във вилата му е проникнато след изкъртване на входната врата, съобщават от полицията.

Според тъжителя са откраднати 150 лева, 20 евро, фотоапарат и ключове. При извършване на огледа криминалистите са установили, че има проникване и в близка вила, чиято собственичка е извън страната. Там крадците са влезли през прозорец на банята, откъдето до момента е установена кражба на ножове и инструменти.

Две кражби на пари и златни накити са станали в областния град вчера между 12 и 13 часа. Първото проникване е в дом на улица „Стара планина“, откъдето неизвестно лице е откраднало 100 евро, 230 лева и златни накити – обеци, кръстчета, пръстен и пендар.

От втория обран дом на улица „Пролет“ е извършена кражба на мъжка гривна, пръстен с камък и синджир на обща стойност около 400 лева. И в двете жилища начина на взломяване е един и същ – след счупване патрон на входните им врати.

Магазин в харманлийското село Изворово също е станал обект на кражба. В бакалията, собственост на 64-годишна жена, е проникнато след като е изкъртена дървена входна врата към склада на хранителния магазин, откъдето са откраднати шоколадови изделия и пари на стойност 150 лева.

Две кражби на вещи и части от моторни превозни средства са станали вчера за времето от 2 до 4 часа в Свиленград. Неизвестно лице е проникнало в автомобилите Пежо-406 и Мерцедес, паркирани пред местна таверна. От първата кола е извършена кражба на яке, 2 мобилни телефона, регистрационен талон на колата, застраховка и талон за технически преглед. От второто возило са откраднати договор за лизинг, застрахователната полица на автомобила и сервизната му книжка. Крадците са счупили стъклата на колите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button