Хасково

И окръжният съд остави в ареста майката на две деца, хваната с дрога за 14 бона

Хасковският окръжен съд потвърди постоянната мярка „задържане под стража“ за 38-годишната хасковлийка Петя Даймянова.

Haskovo.info припомня, че тя беше задържана в края на септември с метамфетамин и кетамин за близо 14 000 лв. Дрогата беше открита в жилища в Димитровград и Хасково. Жената вече веднъж е била осъдена за притажаване на наркотици с цел разпространение. Това е станало преди година, а тя е в изпитателен срок.

На 11 ноември Даймянова поиска от Хасковския районен съд да излезе от ареста, за да се грижи за двете си деца. Бащата е в затвора и сега те се отглеждат от баба им. Районният съд прецени, че има опасност Даймянова да се укрие или извърши престъпление и не уважи молбата й за по-лека мярка.

Хасковлийката обжалва пред окръжния съд, който обаче също я остави в ареста. В следващия един месец тя няма право да внася ново искане за по-лека мярка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гггг
Гггг
27.11.2019 7:25 7:25

Така е,като си тъпа Боляровска овца.От две години играеш в тая игра,и си мислиш,че си най,най умната,хахха.Само с интриги,и курвенски номерца,даже и мноо се задържа.Осети кой ти го бутна,нали?Няма да е без причина,ти знайш де,,,Малко ти е тва,дет ти се случва,куче умряло….

Back to top button