Регион

15-годишен пробва да обере хранителен магазин, но собственичката го спря

Собственичка на магазин в Димитровград попречила на младеж да я обере, съобщават от полицията.

Вчера е получен сигнал от 64-годишната жена, ползваща магазин в квартал „Вулкан“, че на 22 ноември около 17:30 часа в бакалията влязло момче, което направило опит да вземе през щанда оборотните 200 лева от касата и мобилния й телефон. Виждайки го да се пресяга през щанда, за да му попречи жената го задърпала с едната ръка, при което момчето успяло да задигне само 7 лева, след което побягнало.

По-късно полицаите заловили 15-годишното момче от града. В присъствието на родителите си то направило самопризнания за стореното от него деяние и върнал откраднатата сума.

Двама харманлийци пък са задържани за кражба на проводник. Мъжете на възраст 37 и 46 г. чрез срязване откраднали меден многожичен проводник, който бил положен в подземен канал на булевард „България“ в Харманли. След задържането си двамата предали откраднатото.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
27.11.2019 16:00 16:00

Върнало 7-те лева. И с’я к’во, да го пуснем по живо по здраво?

Back to top button