Хасково

ЕВН инвестира над 9 млн. лв. в Хасковско, инсталираха 1 млн. дистанционни електромера

Над 9 млн. лв. е инвестиционната стойност на осъществените проекти на ЕВН в Хасковска област за 2019 г. Това са заявили на среща с областния управител Стефка Здравкова от ръководството на на електроразпределителното дружество.

Инсталирани са 1 милион дистанционни електромера. Подменени са електропроводи с ниско, средно и високо напрежение. Сред участниците в работната среща в Хасково са били Робърт Дик – регионален мениджър на ЕВН България и Калина Трифонова – член на УС на ЕВН България, съобщават от областна администрация.

Пресконференция

Корпоративната отговорност, която дружеството носи, е била една от темите, изложени на срещата. От ЕВН са споделили непрекъсната връзка и комуникация, която създават със своите клиенти през инициативи като „Клиентки съвет“, „EVN при Вас“ и доброволчески труд.

6 коментара

  1. тая няма да си сложи едно червило, областен управител си, не продаваш банички в Харманли ма оу

  2. В тази топла за сега зима как ли ще ни излъжете пак че да ви платим уж големите инвестиции обирджиии с чужди питки помен се прави

  3. Къде са инсталирани 1млн дистанционни електромера?!Колко са обектите(домове. обществени сгради, промишлени помещения) в областта? Как изброиха милион? То бива лъжи, ама взеха да ми идват в повече!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button