7 коментара

    • какво има да гледаш, има само 2-ма напуснали доброволно, не виждам и уволнения, кервана си върви…

  • Работа, работа, работа.. Дано новият кмет поне обърне внимание на глутниците кучета, които не са само на парк „Ямача“, а са из целият ни град. А специално тези на „Ямача“ дори нямат маркировка. И да, спускат се на хора, които са седнали на отдих или на тези, които редовно си разкарват там кучетата, макар, че има табела, че е забранено.. Е съграждани дано и Дечев да не е като Беливанов, че още доста хора ще са изпонахапани.

  • “ европейски ценности “ . Ей говеда. Нали с това ви зомбират по 40 инчовия телевизор дето сте го купили на кредит. Е това са. Живота на кучето по -важен от живота на човека. Докато няма осакатен политик така ще е.

    • Кога ли в тая държава ще има глобени хора, че изхвърлят кучила???? Еххх един да успея да догоня дето спира колата и изхвърля куче, ще му избия зъбите и ребрата… Един да хвана поне с чувалчето или кашончето… Кога ще видя същата снимка на санкция на нелегален махленски развъдник????? И някой кат ми каже- „кучката на село роди, някой иска ли кученце, че ще ги хвърлям до коша“ И ми идват наум такива мъчения да му приложа, че и скорсезе ще ми завидни, особено като се сетя, че е един от повсеместно мрънкащи те, че имало кучета… Като ви няма вас и кучета няма да има… Вие ги развъждате, а ако не ги развъждате и сигнали не продавате за незаконно плодене на женската на съседа… Ама вие с всичко сте си така!!!! Мрънка те си и на ракийка на маса революции правите

  • Бездомните кучета са най-малкия ви проблем,замислете се какво правите,за да се навъдят толкова много !!!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.