Любопитно

С концерт грейна Коледната елха в Харманли

Дядо Коледа, джуджетата и децата на Харманли отброиха заедно секундите до запалването на светлините на Коледната елха в града, съобщават от общината.

Малките весели джуджета бяха от Куклен театър „Георги Митев“. Дядо Коледа беше впечатлен от кръшните хора и музикални поздрави от учениците на НУ „Алеко Константинов“, ОУ „Иван Вазов“, НУ „Отец Паисий“, СУ „Неофит Рилски“, РПЦ – Харманли и ги зарадва с лакомства. Той напомни на малчуганите да му изпращат своите писма до далечна Лапландия, защото ако са послушни ще ги посети отново съвсем скоро с изненади под елхата.

Елха

Кметът Мария Киркова пожела на децата, техните родители и всички харманлийци да бъдат здрави, усмихнати и да посрещнат предстоящите празници с веселие и в семеен уют. Подарък за всички бе зарята, която огря небето над града.

Запалването на коледната елха е само началото от празничната програма, която организира община Харманли. Всички малчугани се очакват следващата седмица в Културен център Харманли на „Коледна сръчкомания с кауза“, а на 14 декември край елхата ще бъде организиран „Коледен базар“ и концерт „Приказни музикални поздрави“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button