191 бакалаври и магистри се дипломираха в УНСС – Хасково

Хасково

191 бакалаври и магистри получиха тържествено дипломите си в Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС в Хасково.

Първи бяха 46 бакалаври от специалност „Икономика“. Тук първенци са Цанка Семерджиева и Цветелина Коларова. Всички бяха поздравени от директора на центъра доц. Живко Драганов и доц. Захари Торманов.

„Счетоводство и контрол“ успешно завършиха 48 бакалаври и 38 магистри. Първенци са Сабиха Али и Галя Атанасова. Дипломите си в специалност „Бизнес администрация“ получиха 43 бакалаври и 16 магистри. Тук първенци са Гюлюмсер Мустафа и Светлана Петкова.

Дипломиране

Доц. Драганов каза, че университетът винаги ще остане отворен за тях. Те обаче ще трябва да продължат да се учат цял живот, като им пожела винаги да са заедно, както са сега – на дипломирането.

4 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.