Регион

Арестуваха дрогиран хасковски шофьор, откриха цигари в тайници на Нисан

32-годишен хасковлия е задържан за съхранение на наркотик и шофиране след употреба на дрога, съобщават от полицията.

В събота в 22:20 часа автопатрул е спрял за проверка на кръстовището между улиците „Прохлада“ и „Ромелия“ в областния град лек автомобил Мерцедес. Последвал е тест с дрегер, който отчел наличие на амфетамин.

В багажното отделение е открита и хартиена сгъвка със суха зелена листна маса с тегло 0.2 грама, реагираща на марихуана и друга свивка със същото тегло – амфетамин.

Цигари и тютюн без бандерол пък са иззели полицаи през почивните дни. Папиросите – 2040 къса са открити от служители на икономическа полиция при проверка на Нисан на ГКПП „Капитан Андреево“ на 1 декември. Съвместно с митническите служители е проверена колата, шофирана от 40-годишен свиленградчанин със спътник 35-годишна жена. Проверяващите се натъкнали на специално пригодени тайници в двигателния отсек на автомобила, на лявата греда под акумулатора и в тавана и под седалките на колата.

Ден по-рано симеоновградските служители са проверили дом на улица „Здравец“. В жилището на 47-годишната жена е намерен 3.5 кг. нарязан тютюн, който тя предала доброволно. Съставени са актове по Закона за акцизите и данъчните складове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button