Община Хасково с двама нови заместник-кметове – от ДПС и от „Българе“

Хасково

Община Хасково вече е с пълен състав от трима заместник-кметове. Освен вече назначения Динко Тенев, две нови имена бяха обявени днес от кмета Станислав Дечев. Те ще започнат работа от утре.

Ресор Земеделие и трансгранично сътрудничество поема Танер Емин от ДПС. Той е общински председател на партията, бил е и кандидат за кмет на Хасково преди два мандата. Бил е експерт в НОИ и директор на Областната дирекция „Земеделие“.

Мария Вълчева е представител на Партия „Българе“ и ще бъде заместник-кмет с ресор Култура, образование, младежки дейности и спорт. Тя е завършила Великотърновския университет със специалност История. Има и магистърска степен по Публични финанси.

Днес бяха представени и двама директори на Общински предприятия. Очаквано Щерьо Янев поема „Екопрогрес“, а Гергана Кючукова – „Спорт и отдих“. И двамата са били начело на предприятията и преди – Янев в началото на мандата на Добри Беливанов, а Кючукова преди няколко години по времето на Георги Иванов.

Както обещах и по време на предизборната кампания – ще работим заедно за Хасково, заяви кметът Станислав Дечев. След разговори с различните партии в общинския съвет, той открил доста общи идеи с ДПС и „Българе“. Предимство беше, че ДПС нямаха кандидат за кмет на Хасково, но не сме имали предизборни договорки с тях, каза още Дечев. Той обясни, че в местния парламент ГЕРБ няма мнозинство и това е била причината да търси подкрепа от други политически сили.

Ще работя за това, което обещавахме по време на предизборната кампания – Хасково да бъде по-добро място за живеене, коментира и Танер Емин. Той изтъкна като основна причина за липсата на кандидат за кмет на Хасково от ДПС това, че досега винаги имало насаждане на политическа омраза и затова от партията си поставили задачата да вкарат повече общински съветници.

Якуб Хаджиосман влиза в общинския съвет на мястото на новия зам.-кмет Танер Емин

17 коментара

  • Вечният консултант на детските градини! Семеен консултант на Георги Иванов…., таен консултант на Светла Табакова…., а сега старши консултант на Дечев! Директорката на орфейската градина си изтърка обувките да ходи и да се предлага на кмета! Стой и гледай как ще стане директор на дирекцията в общината!

  • До „лелелеле“ ТУРЧИН КМЕТ НА ХАСКОВО – ВЕЧЕ ФАКТ !
   Ало – Вие явно сте някой неосведомен хлапак – Хасково и преди е имал зам. кметове турци: г-н Искендер, г-н Сербсет….
   И само за протокола да спомена по кметуването на гореспоменатите Хасково беше къде къде по добре…
   Българин Християнин съм. Така че, „ВЕЧЕ ФАКТ“ ,,,, е тъпо да се споменава.

   • Ауу, само че въпросните турскоговорящи тогава не смееха да си развяват байряците много, щото Георги Иванов не им позволяваше. Виж Беливанов направо си го командореха, що тогава това не помогна на Хасково,бре християнина? Сега Станиславчо пак ще го командват.

 • то в тая партия българе има ли някой освен приятели и роднини на златко марчев, човека вечно с всички управляващи и вечно с властта.

  • Г-н Дечев назначавате, които са Ви подкрепили. Разбираемо.
   Какво правим, които бяха и имаха алтернатива към Вашата кандидатура?
   В Бюрото по труда продължава да се скатава Мариана Митева уж с Вас, но кандидат от друга партия за общински съветник и подкрепила естествено друг за кандидат кмет.
   Нищо лично. Ние възмутените само казваме

 • Гергана и един бивш зам кмет обезкокостиха пазара,сега пак за кражби е готова.

 • Прав е мангал. Чукат се българките с манго, за да им осигурят топли местенце, а и трябва обратно по родни градове да се завръщат или казано от родители… Тук всички ни познават и… Но манго, аз мисля, а и много често чета по форумите, че българи били турци. Възможно е преди 100 години. Умните ни братя и сестри проучиха родовото си дърво, но нейсе… Живи и здрави всички граждани, а сега дс може да изкара и за нас нещо лошо от картончетата на мнозина родени след 1984

 • Сега разбери кой какъв е. Свекърва мохамеданка, свекър мюсюлманин, снаха българка, дете казва мюсюлманин. Внуци???? Истински случай. Жената е учителка от Враца, а мъж художник от село, от Родопите. Тя иска внучка й да се омъжи за българин, а дядото… Весел ден. Без значение, кой ще ни управлява. Те са мнозинство в тези райони. Българите на цц и неговите приближени от бандата са малцинство… Мир да има.. Както бе писал един турски журналист от туркие – мир у дома, мир по света..

 • До „лелелеле“ :
  Стига вече с това: „ТУРЧИН КМЕТ НА ХАСКОВО – ВЕЧЕ ФАКТ !
  Господ да ни пази“.
  Аз бих казал “ „ТУРЧИН ЗАМ. КМЕТ НА ХАСКОВО – НАЙ -НАКРАЯ !
  Господ да му помага!“
  Най-накрая тези хора, както ги наричате „турци“, ще бъдат реално представени в местната власт.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...