Любопитно

Детски танцов ансамбъл „Южняче“ стана лауреат на фестивала „Бъдност за талантите на България“

Детски танцов ансамбъл „Южняче“ при „Младежки център“ – Хасково участва през почивните дни в Галаконцерта на лауреатите на Национален фолклорен фестивал-конкурс „Бъдност за талантите на България“.

Събитието е под патронажа на Министерство на образованието и науката, съвместно със Столична община и Столичен общински съвет и се проведе в Дом на културата „Искър“ в София.

Ансамбъл

На церемонията по награждаване хасковският „Младежки център“ беше удостоен със званието „Стожер на българщината“, ансамбълът получи диплом и званието лауреат I-ва степен в двете възрастови групи, в които се представи. Талантливите танцьори на Галина Щерева получиха награда – ваучер за участие във фестивали през 2020 г.

На ръководителите беше връчена грамота за принос в развитието и популяризирането на фестивала и националната кампания „Да запазим и съхраним огъня български!“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button