Започнаха номинациите за Спортист на 2019 г. в Хасково

Спорт

Стартира процедурата за определяне на Спортист на 2019 година, съобщават от община Хасково.

До всички спортни клубове в Хасково е изпратена информация за условията на класацията и номинирането на най-добрите спортисти на Хасково. Категориите, в които ще бъдат отличени местните шампиони са: „Юноши и Девойки“, „Мъже и Жени“, „Награда Силна Воля“, „Отбор на годината – мъже и жени“, „Отбор на годината – юноши и девойки“, „Треньор на годината“. Крайният срок за подаване на заявленията от клубовете е 13 декември 2019 година.

За да е валидно заявлението задължително се входира, заедно с придружително писмо, в деловодството на община Хасково. Формулярът може да бъде свален от сайта на общината в секция „Спорт“.

След приключване на номинациите ще се проведе и същинското гласуване за Спортист на 2019 година. В него участват журналистите от местните медии и кореспондентите на националните медии.

Официалната церемония по връчване на званието Спортист на 2019 година ще бъде през месец януари 2020 г.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.