Спорт

Започнаха номинациите за Спортист на 2019 г. в Хасково

Стартира процедурата за определяне на Спортист на 2019 година, съобщават от община Хасково.

До всички спортни клубове в Хасково е изпратена информация за условията на класацията и номинирането на най-добрите спортисти на Хасково. Категориите, в които ще бъдат отличени местните шампиони са: „Юноши и Девойки“, „Мъже и Жени“, „Награда Силна Воля“, „Отбор на годината – мъже и жени“, „Отбор на годината – юноши и девойки“, „Треньор на годината“. Крайният срок за подаване на заявленията от клубовете е 13 декември 2019 година.

За да е валидно заявлението задължително се входира, заедно с придружително писмо, в деловодството на община Хасково. Формулярът може да бъде свален от сайта на общината в секция „Спорт“.

След приключване на номинациите ще се проведе и същинското гласуване за Спортист на 2019 година. В него участват журналистите от местните медии и кореспондентите на националните медии.

Официалната церемония по връчване на званието Спортист на 2019 година ще бъде през месец януари 2020 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button