Спорт

5 златни медала за „Гранд“ от националния турнир в Стара Загора

Хасковският клуб „Гранд“ спечели 5 златни медала от провелия се в Стара Загора национален турнир по спортни танци, организиран от Клуб по спортни танци „Денс Юник“, общината и БФСТ.

Марин Мартинов и Диляна Димитрова доминираха в клас 15 В латина, а във вечерната част спечелиха с почти пълно единодушие – 33 от 35 възможни първи места от съдиите, и надпреварата при Юноши Старша Възраст в латиноамериканската програма. Така завършиха с две победи от две състезания.

Тяхното постижение бе дублирано от Братан Братанов и Калина Джамбазка, съвместна двойка на Гранд – Хасково и Гардения – София. Братан и Калина се класираха първи в клас А латина, а във вечерната част спечелиха и турнира Купа Стара Загора при състезатели над 19 г.

Успехът на „Гранд“ беше допълнен и в турнира „Изгряващи звезди“, където Божана Тодорова спечели златен медал при момичета соло до 9 г.

Последното състезание за 2019 г. ще бъде на 7 декември на международния турнир в Бургас.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button