Регион

Прокуратурата повдигна обвинение на задържания за нарколабораторията

Харманлийската районна прокуратура привлече като обвиняем и задържа 51–годишния мъж, арестуван за разбитата вчера домашна нарколаборатория в Симеоновград.

В жилището бяха открити 358 грама метамфетамин на стойност близо 9 000 лв. В дома на обвиняемия Н. Г. са били намерени още електронна везна, пет мобилни телефона и др, съобщават от прокуратурата.

Той е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои Районна прокуратура-Харманли да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Haskovo.info припомня, че вчера като съпричастна към престъплението беше задържана и 32-годишна димитровградчанка. От полицията съобщиха, че при претърсванията са открити пособия и средства, необходими за произвеждането на наркотични вещества в домашни условия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
vanga
vanga
04.12.2019 15:14 15:14

stefan otide na dulga pochivka

Анонимен
Анонимен
06.12.2019 20:34 20:34
Отговор до  vanga

Na maika tiii v putkaaa ee oti6al

Back to top button