Назначиха Митко Петров за заместник-областен управител на Хасково

Хасково

Митко Петров е назначен за заместник-областен управител на Хасково, съобщават от областна администрация. Това става със заповед на премиера Бойко Борисов.

Петров има бакалавърска степен по Физическо възпитание и спорт и магистърска степен Маркетинг от ПУ „Паисий Хилендарски“. Работил е 9 години в търговския отдел на „Загорка“ АД.

През мандат 2015 – 2019 г. Митко Петров беше общински съветник от ГЕРБ в Хасково. Член е бил на Постоянната комисия по спорт, туризъм и младежки дейности, на ПК по предотвратяване и разкриване конфликт на интереси и Временната комисия за проверка и анализ на дейността на общинските предприятия и сделките с общинско имущество, процедурите по ЗОП и даренията в Община Хасково, която разследва сделките за периода 1 януари 2000 г. – 5 ноември 2015 г.

Митко Петров напусна общински съвет Хаксово, след като бе избран за втори мандат като съветник от ГЕРБ на местните избори през 2019 г.

19 коментара

 • Такива като този и Щерю се слагат по такива постове само и единствено защото са гъзолизци и послушковци, а иначе в живота аутсайдери

 • Ебаси и шуробаджанащината. Аман от парашутисти. Какви са критериите да станеш зам.областен????
  Май само трябва да си прост гербаджия. Честито на всички гласували…тоя освен собствените си проблеми надали ще реши други.

 • Според мен момчето не е лошо но си има горна граница която не може да я надскочи ,в една 20л. туба няма как да сипеш 21 л.

 • Диляне,с такива като него следващи избори много трудно ще спечелиш ! И оня гъзлю Танер няма дати помогне!

  • Ще помогне, ще помогне и ти също ще помагаш наблюдател. Приеми ситуацията, а зам областен е нищо ще си вземе заплатката и костюмче ще носи. Нека

 • В Хасково ударихме върха на безумието!Областен управител-хайвански лекар,зам областен-физкултурник!Компетенция и авторитет!Халал да ни са!Вижте му сама ризката с която се е снимал и си правете изводите за естетиката и възможностите му!

 • Мишок и чакаме да се оправим като има такива няма да е скоро бля бля и е така до края на мандата палшоци

 • Митко ПЕТРОВ е високо образован владее и има дълъг език и работи с езика си като навлиза с езика си дълбоко и навътре ,

 • пффф, сериозно сме закусали като гледам коментарите. един да каже какъв трябва да е областния и какво трябва да прави. малко е жалко само да се плюе. давайте правете нещо

 • Пази боже Хасково! Щом се стигна до „кадри“, като тези юнаци – Щерю, Митко и т.н.

 • момчето е абсолютен професионалист, не е гъзолизец !!!Познавам го , друг е въпроса ,че е изключително честен и нямам никаква идея защо се е съгласил, не е за парите , единственно с желание да работи , само дето няма да му позволят и ще го смачкат !!! Тези които го сложиха,,,

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.