Хасково

Призови места за ученици от Езиковата на турнир по английски, петима със стипендии

Призови места спечелиха ученици от хасковската Езикова гимназия „Асен Златаров“ на Регионалния турнир по речеви умения и дебати на английски език в Бургас.

Виктория Георгиева от 9 Д клас спечели първо място в категорията оригинална ораторска реч, а Момчил Марчев от 8 В клас е трети в същата категория. Владимир Стоянов и Иван Иванов от 11 Г клас са на четвърто място на дуо. Седем други се класираха на полуфинали – Габриела Данева, Божидара Михалева, Кимбърли Тодорова, Християна Райчева, Боголюба Георгиева, Никола Янков, Марин Кокошаров, което им гарантира участие в Националния турнир през април.

Езикова

Отборът по дебати – Виктория Георгиева, Тереза Симеонова и Веселина Кавръкова също постигна много добър общ резултат и ще участва в следващия Регионален и Национален турнир.

Преподаватели на учениците са Дийна Уитуам и Тихомир Праков.

Езикова

Междувременно, петима ученици от Езиковата са стипендианти на Американската фондация за България, похвалиха се още от гимназията. Това са Виктория Ангелова Георгиева, Йоана Делянова Аврамова, Йоана Станиславова Георгиева, Нели Евгениева Генова и Тереза Стефанова Симеонова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button