Хасково

10 нови свободни места за шофьори, търсят инженер и психолог в Хасково

10 нови свободни места са обявени в Хасково за шофьори на товарни автомобили, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Става въпрос за международни превози. Договорите са безсрочни, а местата са вакантни от 3 декември.

В областния град се търси и инженер-технолог в хранително-вкусовата промишленост. Той ще отговаря за технологията на производство и за въвеждането и спазването на програмите за управление на безопасност на храните. Мястото е свободно от 1 януари 2020 г., като се изисква професионален опит до 1 г., компютърна грамотност и шофьорска книжка.

В Хасково има още място за психолог. Той ще извършва психологическо консултиране на деца и семействата им. Договорът е безсрочен, мястото е вакантно от 1 януари, като се изисква до 1 г. опит.

Десетки са и свободните работни места в региона за шивачи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
къде къде
къде къде
05.12.2019 13:11 13:11

Къде търсят психолог? Оная дебелана да не би да е решила да си тръгва! Тя и без това нищо не прави в това училище – тази ситуация не била за нея, другата не била за нея, не можело да я викат при проблеми, не можело да и водят деца, не можело да и организират срещи с родители. Абе с една дума нищо не може. Може само да си седи по цял ден на дебелия задник и да си получава парите, щот е на някакъв фактор в образованието женичка. Що да не е сладка работа да си психолог. Цял ден да щракаш пръсти? Пардон – даже не е цял ден – някъде към обяд!

Back to top button