Рокади на митнически началници, Райчо Соколов поема Капитан Андреево

Регион

Райчо Соколов е назначен за началник на Митнически пункт „Капитан Андреево“ от началото на седмицата, съобщиха за Haskovo.info от Агенция „Митници“. Соколов досега е изпълнявал длъжността началник на МП „Калотина“, като по-рано е бил и на тукашния пункт.

Заместник-директорът на Териториална дирекция „Югозападна“ Йосиф Адвокатов пък е поел поста заместник-директор на Териториална дирекция “ Южна морска“, в чийто териториален обхват са митническите пунктове Капитан Андреево и ЖП гара Свиленград. Досегашният заместник-директор на Териториална дирекция „Южна морска“ Тихомир Георгиев ще изпълнява тази длъжност в ТД „Югозападна“.

Назначенията са свързани с ротацията на заемащите ръководни длъжности в териториалните дирекции на Агенция „Митници“. През последните години бяха направени опити да се назначи титулярен началник на МП „Капитан Андреево“ чрез конкурс, но те се провалиха поради липсата на кандидати.

Един коментар по “Рокади на митнически началници, Райчо Соколов поема Капитан Андреево

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.