Спорт

Служебна загуба на „Хасково“ заради нередовни играчи?

Хасково - Левски ЯгодаДисциплинарната комисия на БФС – Пловдив вероятно ще накаже „Хасково“ със служебна загуба с 5:0 за мача с „Левски“ Ягода преди два кръга. Срещата завърши 2:2.

Причината за наказанието е пускането в игра на двама футболисти от „Марица“ – Крум, който играе в областната група. По принцип картотекирането на играчи от областната група е възможно и извън трансферния прозорец, но само ако получат писмено разрешение от тима си.

Въпреки че първоначално е обещал да даде нужните бележки президентът на „Марица“ и кмет на селото Георги Ангелов не го е направил, тъй като от „Хасково“ са отказали да платят исканата от него сума. Така влизането в игра на Живко Желев и Иван Миненков е квалифицирано като неправомерно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Сърцето на Данко
Сърцето на Данко
13.10.2009 22:05 22:05

АМАН!!Честно ви казвам,писна ми да чета за резилите на ФК Хасково..Не че те не са естествена последица от нивото на националния футбол, на клубото ниво в страната,както и на цялата политическа конюктура за този тъй спряган преход,с който ще ни мине живота,изглежда..Няма ли кой да ги изгони сегашните управници,питам аз,няма ли клауза в договора,с който е даден контролния пакет от акции, която да уговаря какво следва при подобни управници,които подхождат за опити в спорта на ниво Момчилград,примерно?!?Ходех на мачове на Хасково преди десетина години,бях изумен как клуб с такава история все не може да влезне в А група,при положение,че из коридорите имаше снимки,на които феновете са препълнили трибуните и има хора чак по дърветата..Изглежда Б група ни е било даже прекрасно,сега вече не ми се говори..

Хасковлия
Хасковлия
14.10.2009 12:38 12:38

Очевидно няма сила която да спре магариите в ПФК Хасково-включително и от Община Хасково която има 10 процента от акциите на отбора.Да продължава още срамното и безхаберно управление…

играч
играч
14.10.2009 13:15 13:15

Хасковския футбол е на този хал, защото си имаме кмет дето само по избори ръси щедри обещания. В този град освен да се строят на почти никому ненужни сгради, и да се развалят готови неща нищо друго да не прави. Ами пример: колко хипермаркета има в града, а да само един Кауфланд, дето работи за него. Я вижте.Димитровград, Харманли, Нова Загора. Ами тези джужета са и в това отношение по напред от нас. Мъка.

nai golemite razbira4i
nai golemite razbira4i
14.10.2009 16:31 16:31

e tva ve4e e vurha na idiotiqta v FK Haskovo izstradano ravenstvo s tiq selqci i nakraq slujebna zaguba ….REZIL PULEN :(

Back to top button