Хасково

Абитуриенти канят хасковлии в акция за събиране на дрехи и играчки за деца в нужда

Абитуриентите от 12 Г клас на Езикова гимназия „Асен Златаров“ канят хасковлии да се присъединят към благотворителна акция.

Тя е под мотото „Дари усмивка“ и е за Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания. Във фоайето на първия етаж на гимназията са поставени кашони за събирането на дрехи и играчки за децата от Центъра, който се намира над АГО в Хасково.

Езикова

В благородната инициатива се очаква да се включат, както учениците от гимназията, така и жителите на областния град. Зрелостниците искат да направят дарението си в навечерието на Коледа и Нова година. Даренията се събират до 18 декември, като ще бъдат занесени в Центъра на 19 декември. Тогава младежите ще подарят на децата и тържество с много песни, танци и забавни игри. Това е поредната благотворителна акция на Езиковата.

Езикова

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button