Спорт

Хасково чака най-добрите състезатели по супермото на Балканите

Супермото80 състезатели от 6 балкански страни ще премерят сили във финалния кръг на източноевропейския шампионат по супермото, който ще се проведе на картинг писта Хасково на 8 ноември. Сред близо 50-те участници от България личат имената на едни от най-добрите ни състезатели Росен Тончев и Калин Кулев, както и на временния водач в шампионата за 2009-та в клас до 85 кубика Майкъл Иванов. В състезанието ще участва и 16-годишният син на актрисата Аня Пенчева Ангел Караньотов, който е сред големите ни надежди в този спорт.

Надпреварата ще се проведе в класовете: 65 кубика /7-11 години/, 85 кубика /11 -15 години/ и над 16 години в класовете s1, s2, s open.

Победителите ще получат купи и парични премии от наградния фонд на Федерацията по мотоциклетизъм. Гости на източноевропейския шампионат в Хасково ще бъдат нейният председател и член на Управителния съвет Богдан Николов и председателят на Организационния комитет за „Гран при“ Румен Петков. Организатори на проявата на местно ниво са клуб „Мегапорт рейсинг“ и община Хасково.

Входът за зрителите е 5 лева като до края на март всеки притежател на билет ще има право да направи пет безплатни обиколки на пистата с новите  топ картове, съобщи за  Haskovo.info нейният собственик Иван Бакърджиев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button