Спорт

Тенис „Мастърс турнир“ до 14 години почна в Харманли

Тенис турнира в Харманли„Мастърс турнир“ до 14 години на Българската федерация по тенис започна днес на кортовете в Харманли. Той се организира съвместно с местния тенис клуб.

Турнирът събира осемте най-добри момичета и момчета от ранглистата до 14 години в края на всяка година и е своеобразен венец на спортния календар за тази възраст, съобщиха за Haskovo.info организаторите.

Тенис клуб Харманли е домакин на турнира за трета поредна година. Състезателите са разделени в две групи, където играят всеки срещу всеки, а първите двама от групата се класират за полуфинал и финал. Всеки състезател ще изиграе общо пет мача срещу най-добрите си връстници, което е и една от основните цели на това състезание.

В турнира участват четирима тенисисти от клуб „Хасково“. Това са Станислав Ников, Йордан Диневски, Кристиана Стефанова и Елена Арнаудова. Финалите са в събота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button