Коледен концерт за двойки с репродуктивни проблеми организират в Димитровград

Регион

Благотворителен Коледен концерт под надслов „Дари Рождество“ организира фондация „Искам бебе“ в Димитровград.

Той ще се проведе на 19 декември от 18 часа в Спортна зала „Младост“. В проявата, която има за цел да подпомогне двойки с репродуктивни проблеми ще участват СТК „Street dust dance“ „Академия за таланти“, ДТС „Тракия“, ТА „Звездица“.

Покани за концерта могат да бъдат намерени в книжарница „Знание“ на булевард „България“, аптека „Господинови“, на булевард „3-ти март“, както и при ръководителите на участниците – Миглена Бинева, Маргарита Дякова, Ирина Костадинова-Николова и Антония Иванова и Радомира Господинова на тел. 0894 464 108.

С покана може да се сдобие всеки желаещ в деня на концерта. Стойността на поканите е 5 лв.

В деня преди концерта от 16 часа във фоайето на спортната зала ще има т. н. Разменителница – майки даряват за други майки и техните бебета, дрешки, играчки и др. Пак там ще бъде разположен и традиционния ни коледен базар „Ангелска Чудотворителница“.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.