Любопитно

Балерините на „Рона“ изрисуваха сцената и телата си в „Цветовете на танца“

Уникалният бутиков спектакъл „Цветовете на танца“ представиха тази вечер балерините на хасковския клуб „Рона“ на сцената на читалище „Заря“.

Авторът на спектакъла Милена Налбантова заяви пред Haskovo.info, че подобно съчетание на танц и изобразително изкуство се показва за пръв път в България. Идеята е да се стимулира фантазията на танцьорите, които да излеят емоцията си от танца върху платното.

Балет

Балерините рисуваха с бои, четки и с телата си. В своеобразния бодиарт се включи и публиката, която също имаше възможност да изрази емоцията си с четки по телата на момичетата.

В края изрисуваните балерини обраха аплодисментите на публиката, която през цялото време беше разположена около сцената. Налбантова съобщи, че сполучливите рисунки ще бъдат подредени в благотворителна изложба.

Балет

„Цветовете на танца“ е част от честванията за 40-годишнината на „Рона“. Юбилейният спектакъл „Ангели на земята“ е на 18 декември от 18:30 часа в читалище „Заря“.

Спектакълът се осъществява с подкрепата на община Хасково по програма Културни инициативи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Денс
Денс
09.12.2019 21:03 21:03

Важни са кючеците

Менс
Менс
09.12.2019 21:08 21:08
Отговор до  Денс

Както си личи за вас явно, да 🙂

Анонимен
Анонимен
09.12.2019 21:37 21:37

повече спорт и диета

Sana
Sana
10.12.2019 23:13 23:13
Отговор до  Анонимен

Абе вие друга работа нямате ли си ,че сте тръгнали момичетата да обиждате

Back to top button