Регион

Ужилиха 49-годишен мъж с нов вид измама чрез мобилно приложение

Нов вид измама е извършена вчера в Димитровград. В 20:20 часа в полицейското управление е получен сигнал от 49-годишен мъж, който съобщил, че е станал жертва на телефонна измама чрез мобилно приложение, съобщават от областната дирекция на МВР.

Пострадалият разказал пред разследващите, че е провел кореспонденция с лице, което го уверило, че е избран да спечели 200 лв. За целта било нужно да продиктува телефонния си номер. Когато сторил това, потърпевшият получил СМС с 6-цифрен код, който също продиктувал на измамника.

Впоследствие пострадалият е получил съобщение, че му е начислена сумата от 60 лв. върху сметката, която трябва да заплати с месечната си фактура. От полицията допълниха, че по този начин измамникът е заредил със сумата собствения си телефон. Продължава неговото издирване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
🍬
🍬
10.12.2019 12:08 12:08

Глупако, как те увериха, че печелиш ?

John
John
10.12.2019 13:01 13:01

ахах, пичелиш дъфка сас косам!

Back to top button