Любопитно

Учениците от гимназията по лека промишленост представиха Коледна приказка

По традиция дни преди Коледа учениците от хасковската ПГЛП „Райна Княгиня“ представиха своите клубове и извънкласни занимания на празничната сцена в Младежкия център.

Тази година Коледното вълшебство беше разказано от най-талантливите актьори, певци, танцьори, модели и дизайнери на гимназията, съобщават от общината. Директорът Росица Иванова подчерта, че училището освен за сериозната професионална подготовка на учениците, работи усилено и в сферата на приобщаващото образование. Всички бяха поздравени и от областния управител Стефка Здравкова, заместник-кмета Мария Вълчева.

Сред официалните гости бяха началникът на РУО Христина Боева, експерти по професионално образование и предприемачи от сферата на леката промишленост.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Росица
Росица
10.12.2019 18:34 18:34

КЛОУНАДА ,БЕЗ ВКУСНО ПРИГОТВЕН БУЛАМАЧ и то вкиснат !

ъэъф
ъэъф
10.12.2019 19:25 19:25

М да

Г.А
Г.А
11.12.2019 1:31 1:31

Циганияя Играйте си в квартала циганския кючек не и във Младежкия център Всички сте мнн мнн грозни една от друга.Всеки има право да бъде грозна…ама тияя вече прекаляват😂😂😂Толкова сте грозенички, че даже птиците ги е срам да серат по вас.Ако изглеждах като вас щях да съдя родителите си!😁😁😂😂

Back to top button