Пламен Лечев се върна като началник на правния отдел и секретар на община Хасково

Хасково

Пламен Лечев се завърна в община Хасково като началник на правния отдел.

Той беше освободен от поста при екскмета Добри Беливанов, но по-късно съдът отмени заповедта му. Междувременно Лечев беше назначен за шеф на Напоителни системи – Хасково, а е и председател на Общинската избиратена комисия.

Сега Лечев е възстановен като началник на правния отдел и е назначен временно за секретар на община Хасково за срок от 6 месеца. Досега по съвместителство секретар беше директорът на дирекция „Администрация и правно-нормативно обслужване“ Гергана Киримова.

На мястото на Лечев в Напоителни системи пък е назначен инж. Георги Пеев.

Междувременно, след друга отменена от съда заповед за освобождаване, на поста си е възстановена Дора Димитрова – началник на отдел ГРАОН.

11 коментара

  • Страхотна новина,успех на Лечев!! А сега чакаме с бърза скорост да изметът боклука който остана,да започнат с Митрев и човешките им ресурси,едно дело спечелено няма

  • Завръщането на боклуците 😀 докато не се напълни общината с цървули няма да се спрът

  • Старите подлоги да си ходят, защото лизаха и мазаха три години, а сега крутуват по стайте..имайте доблест и разум

    • Господин Дечев, като свършите с назначенията дано имате време да погледнете другите институции и служителите в тях. Които бяха против Вас и бяха по други листи за общински съветници.

  • За първи път чета за някой си инж. Георги Пеев ? Нов кадър ли е за Общината и от този град ли е ?

  • Хахаха ей голяма подигравка е поредното назначение на кмета Дечев този е абсолютна нула нито професионални качества нито нищо, пълна излагация сте господин кмете …

  • голям праз, кво ни занимавате с кадрилите в откъсаната община, тия хорица си живеят с илюзията, че нещо зависи от тях и че са някакъв елит, след известно време никой няма и да се сеща за тях.

  • Инж.Георги Пеев отдавна трябваше да оглави Напоителни системи!Това е най-компетентния хидроинженер в това предприятие,но за съжаление досега само партийни калинки се трудоустойваха като директори!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.