Регион

Обраха баба под предлог, че ще й купят тиквите

ПариЧетирима неизвестни мъже обраха 80-годишна жена от тополовградското село Синапово. Виждайки, че в двора на старицата има куп от тикви те й казали, че ще купят всичките, ама да им развалила едрите банкноти.

Бабата се зарадвала, влязла в дома си и раздробила банкнотите. Измамниците видели къде жената къта спестените си пари. В суматохата, докато им показвала и картофите си, част от мъжете влезли в къщата и откраднали всичките й 700 лева.

Друга взломна кражба е станала в събота срещу неделя в Димитровград. След отваряне на прозорец на остъклена тераса е проникнато в апартамент, намиращ се на улица „З. Зограф“, откъдето са откраднати четири златни и пет сребърни пръстени, три златни коронки, сребърен комплект обеци, синджир, гривна и 100 лева. И по двата случая са образувани досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button