Регион

Двама крадци в ареста, обрали частни домове

Арест35-годишна свиленградчанка е задържана в местния полицейски участък по подозрение в извършването на кражба. Жената влезнала в дом на улица „Ал.Стамболийски“ в града  през незаключена врата и извършила кражба на дамско кожено яке, дамска чанта, 4 сребърни пръстена и 15 лева

След подадения сигнал жената е заловена от свиленградските полицаи. При разпитите с нея се установява, че е извършител и на още една кражба от дом на улица Витоша. От там обирджийката е задигнала DVD, карта за банкомат и дрехи. Образувано е досъдебно производство. 

Харманлийските криминалсти са разкрили и кражба от къща в село Остър камък. След жалба на собственика е задържан 18-годишен харманлиец взел 50 метра кабел, дрехи и посуда. Момчето е познато на полицейските служители с подобните си прояви.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button