Спорт

Емирджан Мехмед и хандбалистките са №1 за годината в Спортното училище

Републиканският шампион по бокс Емирджан Мехмед спечели класацията за Спортист на годината на хасковското Спортно училище „Стефан Караджа“.

През годината Емо е още трети на Европейското първенство за младежи и златен медалист от международен турнир. Той не можа да присътва на церемонията по награждаването в Младежкия център, защото е на подготвителен лагер в Италия. Наградата получи неговият баща Йозджан Мехмед.

Спортно
Състезателки от хандбалния отбор

Втора в класацията е републиканската шампионка по борба Меган Димчева, а трети е държавният шампион по борба Рухан Расим. Следват Божидар Динев (борба), Адил Мехмедали (борба), Мерт Славов (борба), София Сарандева (лека атлетика), Георги Делчев (вдигане на тежести), Тихомир Димитров (борба), Янко Гаджев (джудо) и Тумер Тинков (борба).

Спортно
Али Мехмед

Отбор на годината е хандбалният тим на девойките до 19 г., който е вицешампион на България и втори за Купата на България. Треньор на годината е Али Мехмед (борба). От клуба по борба наградиха част от медалистите си Меган Димчева, Ваня Илиева, Джанер Бейсим, Тумер Христов, Йозджан Незджетов, Сюлейман Хашим.

Спортно

Всички бяха поздравени от директора на училището Силвия Тенчева. Сред официалните лица, които награждаваха спортистите бяха заместник-кметовете Мария Вълчева и Динко Тенев, зам.-областният управител Митко Петров, началникът на Регионалното управление на образованието Христина Боева.

В програмата на церемонията се включи мажоретният състав при Младежкия център и талантливи състезателки от Спортното училище, които изпълниха песни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button