Състезатели и треньори празнуваха във Вечер на спортиста в Харманли

Спорт

Ежегодната „Вечер на спортиста“ се проведе в Харманли, съобщават от общината.

Заместник-кметът Валентина Димулска поздрави всички 15 спортни клуба за положения труд и постигнати високи резултати през годината, пожела им още здраве, хъс и мотивация за нови отличия през новата 2020 г.

Спорт

Най-голямата оценка за труда на всички треньори и спортисти бе богатият на трофеи „Кът на успеха“. През цялата вечер той бе едно от най-посещаваните места в Културния център. Спортистите отново съпреживяваха и въодушевено разказваха за емоциите от състезанията през годината.

В духа на предстоящите празници община Харманли бе подготвила няколко изненади за гостите на събитието. Зумба клуба към читалище „Харманли 2001“ с художествен ръководил Наталия Василева и певецът Борислав Борисов поздравиха с музикални и танцови изпълнения присъстващите. Настроението приповдигна и талисманът на спортните клубове – Готиният вълк, който внесе огромната празнична торта и даде началото на Коледна томбола с много подаръци.

Всички клубове имаха възможност да си направят весели снимки пред стената на желанията, която гласеше „Коледа е в сърцата ни! Пожелай си нещо…“.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.