Регион

Хванаха жена с анаболни стероиди на Капитан Андреево

Митничарите на ГКПП „Капитан Андреево“ предотвратиха опит за контрабанда на анаболни стероиди. Препаратите са открити в лек автомобил с българска регистрация, съобщават от Агенция „Митници“.

На входящо трасе пристигнал лек автомобил „Renault Megan Scenic“ с бургаска регистрация, управляван от български гражданин, който пътувал с още трима пътници – две жени и един мъж. Автомобилът е селектиран за щателна митническа проверка, при която, в личния багаж на една от дамите са открити 60 ампули „Rimobolan“ – инжекционен анаболен стероид, 260 таблетки „Proviron“, „Anapolon“ и 4 писалки с инжекционен разтвор хормон на растежа – „Genotropin“.

Контрабандно пренасяните анаболни стероиди са иззети. Съставен е акт за нарушение на Закона за митниците срещу 53-годишна жена с инициали С. Д., срещу която е образувано административнонаказателно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button