Хасково

Танцьори от „Гранд“ с втори опит да стъпят на сцената на Dancing Stars

Танцьорите от ГрандВтори опит да се качат на сцената на „Dancing Stars“ заедно със своите учители ще направят тази седмица малките танцьори от хасковския клуб „Гранд“. Последователите на Павлина Вълчева и Николай Манолов не се отказват и отново са записали танц, за да участват в зрителския конкурс на шоуто.

Този път те смятат да очароват публиката с Ча ча ча. Латино танцът вече е качен на интернет страницата на „Dancing Stars“ и всеки, който желае може да гласува като преди това трябва да се регистрира

Haskovo.info припомня, че преди две седмици младите танцьори от клуб „Гранд“ отново пробваха късмета си, но тогава останаха втори с 281 гласа. Първенци в надпреварата в категория „Стандартни танци – Валс и танго“ станаха 7-годишната Диана Енева и 10-годишният Борис Даскалов спортен клуб „Импулс“ Велинград. Те спечелиха симпатиите на 982 души.

И тази седмица гласуването продължава до 12 часа в петък. Засега хасковските танцьори делят първата позиция с водачите на ранглистата на България по спортни танци – 17-годишната Виктория Динчева и 21-годишния Али Мехмедов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
zuzkaAa999
zuzkaAa999
13.01.2010 14:34 14:34

te sa nomer 1 mn dobri

Back to top button