Млади хора се редят за автограф от Ирина Митева на премиерата на „Спомних си за теб“ в Хасково

Любопитно

19-годишната Ирина Митева представи тази вечер дебютната си стихосбирка „Спомних си за теб“ в хасковското читалище „Заря“.

Младата поетеса беше представена от своя редактор Добромир Зафиров. Двамата са от Димитровград и са първокурсници в специалност „Право“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Ирина беше поздравена в началото от димитровградската млада певица Микаела Димитрова, която изпълни „Среща“ на „Щурците“.

Книга

Поетесата Ели Видева каза, че в „Спомних си за теб“ има хляб, поезия и мисъл. Тя похвали авторката, че има възможности и я предупреди, че свободният стих е много опасен и се пише най-трудно. Видева допълни, че сега предстои по-трудната книга – втората и й пожела успех.

Книга

От името на Гражданско сдружение „Родопско утро“ Антон Атанасов връчи на Ирина Митева грамота за принос в духовното израстване на младите поети и писатели от Източните Родопи.

Книга

В края поетесата дълго раздаваша автографи на младите хора, дошли на премиерата й.

Един коментар по “Млади хора се редят за автограф от Ирина Митева на премиерата на „Спомних си за теб“ в Хасково

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.