Хасково

Отпускат още 133 000 лв. за бутилирана вода в Хасково

Още 132 688 лв. да бъдат отпуснати за закупуването на бутилирана вода за училищата, детските градини, социалните и здравните заведения в Хасково ще разглежда общинският съвет на 20 декември.

Средствата ще бъдат осигурени от „Резерва за непредвидени и неотложни нужди“. С решения на общинския съвет от тази година бяха осигурени допълнителни средства от резерва на общината до 200 000 лв. за възстановяване на разходите за закупуване на питейна вода.

Сега се предлага общинският съвет да допусне предварително изпълнение на решението.

Haskovo.info припомня, че водата в Хасково остава забранена за пиене и готвене заради високите стойности на естествен уран.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Някой
Някой
14.12.2019 14:05 14:05

Защо на децата дават от тези води Бачково и Балдаран, това са най-гадните и блудкави води. Особено Бачково, все едно че пиеш вода от някой язовир. Някой си прави яко далавера с това, но ние родителите на децата които са в детската градина или в училищата си мълчим!

Хасан
Хасан
14.12.2019 14:09 14:09

Е то ако не е далавера закво да копуват

Back to top button