КАТ с мащабна акция заради зачестилите катастрофи

Регион

Разпоредена е мащабна операция на Пътна полиция в цялата страна, предупреждават от МВР.

Причината е констатираната възходяща тенденция на тежки катастрофи в България. Констатирано е усложняване на пътнотранспортната обстановка – тежки инциденти със загинали деца в столицата, възходяща тенденция на броя на убитите през последните два дни. Заради това са взети допълнителни мерки – да се разпоредят съответни операции по отношение на катастрофите в страната и да се включат допълнителни екипи, които в момента почиват. Целият ръководен състав, включително на ниво директор и заместници, ще извършват анализи и проверки.

Традиционно по празниците винаги са се взимали превантивни мерки, сега действията ще бъдат изпреварващи. В страната по празниците ще има засилено полицейско присъствие, допълват от вътрешното министерство.

2 коментара

  • Ще глобят хиляди хора и ще мислят че са си свършили работата. Съществуват за да пишат глоби, не да решават проблеми. Милиционерска работа. Социализма си отиде, милиционерите си останаха.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.