Регион

КАТ с мащабна акция заради зачестилите катастрофи

Разпоредена е мащабна операция на Пътна полиция в цялата страна, предупреждават от МВР.

Причината е констатираната възходяща тенденция на тежки катастрофи в България. Констатирано е усложняване на пътнотранспортната обстановка – тежки инциденти със загинали деца в столицата, възходяща тенденция на броя на убитите през последните два дни. Заради това са взети допълнителни мерки – да се разпоредят съответни операции по отношение на катастрофите в страната и да се включат допълнителни екипи, които в момента почиват. Целият ръководен състав, включително на ниво директор и заместници, ще извършват анализи и проверки.

Традиционно по празниците винаги са се взимали превантивни мерки, сега действията ще бъдат изпреварващи. В страната по празниците ще има засилено полицейско присъствие, допълват от вътрешното министерство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
John
John
15.12.2019 12:09 12:09

путките пак дремят по колите с радара, вместо да снимат кръстовища със светофари!

гост
гост
15.12.2019 12:33 12:33

Ще глобят хиляди хора и ще мислят че са си свършили работата. Съществуват за да пишат глоби, не да решават проблеми. Милиционерска работа. Социализма си отиде, милиционерите си останаха.

Back to top button