Спорт

Хасковски борец с бронз от турнира за купата на България

Йълмаз ТасимВъзпитаникът на хасковския клуб „Ангел войвода“ Йълмаз Тасим се завърна с медал от турнира по свободна борба за момчета за купата на България. Той спечели бронзово отличие в категория 59 кг заедно със Сабри Сабриев от  клуб „Лютфи Ахмедов“ Разград. Шампион стана друг възпитаник на силната разградска школа – Ергюн Ахмед, който грабна и наградата за най-резултатен състезател. 

Домакин на турнира бе Горна Оряховица, а на тепиха в зала „Никола Петров“ премериха сили 201 деца от 30 клуба в страната – съобщиха от Българската федерация по борба.

Haskovo.info припомня, че през юни хасковлията Йълмаз Тасим стана шампион при 53-килограмовите и взе приза за най-резултатен състезател на турнира по свободна борба за момчета в Ямбол. Два месеца преди това  талантът се завърна със злато и приз за най-техничен състезател от международния турнир по свободна борба в Гълъбово.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button