Хасково

Младо семейство дари 1 850 лв. от сватбата си на базара „За повече деца на България“ в Хасково

Младото семейство Деница и Николай Стоянови дари 1 850 лв. на благотворителния базар „За повече деца на България“ в областна администрация в Хасково. Парите са събрани от сватбеното им тържество.

Базарът се организира за трета поредна година и беше официално открит от областния управител Стефка Здравкова. Средствата, събрани на базара, ще се предоставят на двойки с репродуктивни проблеми от Хасковска област чрез фондация „Искам бебе“. Председателят на Управителния съвет на фондацията Мария Янева благодари за организацията и каза, че това е една успешна инициатива, от която вече са се родили две деца. Всички бяха поздравени от децата от градина „Елхица“.

Базар

В базара участват десетки училища, детски градини, образователни и социални институции. Те предлагат коледни украси, играчки и сладки. Здравкова връчи на всички грамоти с благодарност за участието.

Базарът ще е отворен на 17 и 18 декември от 10 до 17 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
17.12.2019 17:20 17:20

Браво!

Анонимен
Анонимен
17.12.2019 19:10 19:10

А такаа. Младо семейство дарява от сърце. А чиновниците ни карат да събираме капачки. Виждате ли разликата.

Back to top button