Хасково

Дават 300 лева за социален асистент, търсят 21 желаещи

Община Хасково21 социални асистенти ще се грижат за 42 самотноживеещи или хора с увреждания. Услугата ще се предоставя от община Хасково по проект, финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“. 

Той има за цел да подпомага и гарантира равнопоставеността на хората с увреждания и самотноживеещите лица в Хасково, както и преодоляването на социалната им изолация и повишаване на качеството им на живот, обясниха специалистите от дирекция „Социални дейности“ към община Хасково Диана Вълчева и Стоянка Перчемлиева.

Заявления на кандидат- асистентите ще се приемат в малкия Бизнесцентър в кабинет 10 на втория етаж.
Екип от четирима души ще одобрява кандидатурите на желаещите да се включат в програмата. Възнаграждението на всеки от социалните асистенти ще бъде около 300 лв. Те могат да бъдат както учащи или неучащи, така и пенсионери, като не е задължително да са регистрират на трудовата борса.

Стойността на проекта е над 96 000 лева. Неговото изпълнение продължава до 30 септември 2010-та.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button