Регион

Соня Господинова спечели националния приз Студент на годината

Соня Господинова спечели националния приз Студент на годината в категория „Стопански науки“.

Наградата се връчва за постижения през последната академична година. Соня е от Харманли и завърши хасковската ПМГ „Боян Петканчин“. Сега е магистър пети курс в Икономическия университет във Варна, специалност „Корпоративни финанси“. В момента си подготвя заминаването по програма „Еразъм +“ за един семестър в Страсбург. След дипломирането си обмисля да се занимава с финансов анализ.

Награда

През пролетта отличната студентка е участвала на международно състезание CFA Research Challenge 2019, ЕМЕA като представител на България, проведено в Цюрих, Швейцария – европейски кръг, включващ локалните победители на страните от Европа, Близкия Изток и Африка.

Носител е на „златна значка“ на катедра „Финанси“ към ИУ – Варна за отличен успех в образователна и квалификационна степен „бакалавър“. Носител е на поименна стипендия на името на „Акад. Евгени Матеев“ на Фондация „Еврика“.

Победител е за България на състезанието CFA Research Challenge 2019, организирано от CFA Society Bulgaria. Носител е на стипендия „Атанас Буров“ на Фондация „Атанас Буров“ за учебната 2018/2019 г. и е стипендиант на УниКредит Булбанк АД за учебната 2017/2018 г. Това са само част от постиженията на Соня Господинова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button