Хасково

Блъснаха 15-годишно момиче на пешеходна пътека в Хасково, шофьорът избяга

От полицията издирват шофьор, блъснал с автомобила си 15-годишно момиче на пешеходна пътека в Хасково, съобщават от областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал вчера сутринта на улица „Ком“ към булевард „Васил Левски“. След удара момичето паднало. Колата спряла, шофьорът като видял, че пешеходката се изправя потеглил без да уведоми контролните органи.

Пострадалата е с натъртване на лявата тазобедрена става. Работата по издирване на колата и водача продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
18.12.2019 17:28 17:28

Няма ли най-накраяда започнете да ги вкарвате в затвора такива джигити по пътищата . Да ви имам съдебната реформа и претенциите ви и фасоните ви и високомерието. В тази държава със милиционер, прокурор и съдия не може да се говори, че всичките са голяма работа, а хората са жертви на безнаказани престъпници ежедневно. Едните викат ние ги хващаме, те ги пускат. Другите казват че нямало доказателства. Третите сключват някакви споразумения с престъпниците, предлагайки им по-леко наказание. Защо в нормалните държави като хванат престъпник го вкарват в затвора и останалките имат респект и внимамат много какво правят?

Back to top button