Хасково

Социалните съюзи с първа работна среща в община Хасково

Кметът Станислав Дечев и заместникът му Мария Вълчева проведоха първа работна среща с представителите на социалните съюзи в общината, съобщават от кметството.

В разговорите бяха набелязани конкретни проблеми, които трябва да бъдат разрешени, за да се подобри качеството на живот и социализацията на хората в неравностойно положение. Дечев каза, че следващата работна среща ще е през януари, на която да се постигне съгласие за съвместна работа през 2020 г. „Тогава ще обсъдим и конкретните ви искания по отношение на новия бюджет и субсидирането на клубовете и социалните дейности, които извършвате“, каза още Дечев.

Среща

В срещата участваха представители на Клуб на инвалидите с физически увреждания, Районна организация на глухите, Сдружение „Клуб за рехабилитация и социална интеграция на лица с увредено зрение“, Сдружение „Диабет 2012“, Сдружение „Съюз на диабетоболните“, Сдружение „Българска асоциация на хора с онкологични и други заболявания“, Дружество „Военноинвалиди“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button