Хасково

Единственото училищно радио в Хасково откриха в Математическата

Единственото училищно радио в Хасково беше тържествено открито в ПМГ „Боян Петканчин“.

Идеята е на ученическия съвет, който от 2 г. организира благотворителни кампании за събиране на средства за радиото. С помощта и на дарителите Георги Пеев, Иван Минев и Шенол Вели беше събрана сумата от 3 115 лв. за оборудването на студиото и монтирането на системата в цялото училище.

ПМГ

Председателят на ученическия съвет Мария Иванова връчи благодарствени грамоти на дарителите и на бившия председател Галина Вълчева, която стартира кампанията. Директорът Гергана Петрова каза, че ръководството на гимназията винаги ще застава зад подобни инициативи на учениците и заедно с Мария прерязаха лентата на студиото на МГ-радио. Водещите Дарена Георгиева и Димитър Бялков осъществиха и първото излъчване на програма с интервюта с ученици и учители.

Преди това във фоайето на гимназията се проведе коледно тържество с песни на различни езици. Бяха посрещнати и коледари, които отправиха наричания за здраве и благоденствие.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хасковлия
хасковлия
18.12.2019 17:37 17:37

Най- накрая да се усети някаква промяна. Преди това беше невъзможни с тия КЕВЪР- МЕВЪР и тяхните лицензи и рушвети и честоти и поставени лица, да не изброявам имена и т.н.

Аскууувлия
Аскууувлия
18.12.2019 20:56 20:56

Най-накрая да видя едно старание в нашия край. Евала на децата за този проект. Може ѝ да е къс бюджета, но мерака е най-важен.

Back to top button