Открит урок по плуване и лекция в акцията „Посланици на здравето“ в Хасково

Любопитно

Хасковски младежи участваха в открит урок по плуване в басейн на Кенана в областния град.

Инициативата под мотото „Посланици на здравето“ е на Превантивно-информационния център по наркотични вещества, съвместно с ученици от Обединените ученически общежития и ПГТ „Александър Паскалев“. Те представиха модели на здравословен и пълноценен начин на живот, позитивното влияние на редовните занимания със спорт върху емоционалното здраве, социални умения и личностно развитие на младите хора. Към инициативата се присъединиха и част от доброволците на ПИЦНВ. Специалистите твърдят, че плуването е един от най-комплексните спортове със силно оздравително и закаляващо действие върху човека.

Младежи

По-късно ученици от гимназията по туризъм им представиха по интерактивен начин идеи за здравословно хранене с цел да се насърчи формирането на положителното им отношение към здравето.

Един коментар по “Открит урок по плуване и лекция в акцията „Посланици на здравето“ в Хасково

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.