Любопитно

Открит урок по плуване и лекция в акцията „Посланици на здравето“ в Хасково

Хасковски младежи участваха в открит урок по плуване в басейн на Кенана в областния град.

Инициативата под мотото „Посланици на здравето“ е на Превантивно-информационния център по наркотични вещества, съвместно с ученици от Обединените ученически общежития и ПГТ „Александър Паскалев“. Те представиха модели на здравословен и пълноценен начин на живот, позитивното влияние на редовните занимания със спорт върху емоционалното здраве, социални умения и личностно развитие на младите хора. Към инициативата се присъединиха и част от доброволците на ПИЦНВ. Специалистите твърдят, че плуването е един от най-комплексните спортове със силно оздравително и закаляващо действие върху човека.

Младежи

По-късно ученици от гимназията по туризъм им представиха по интерактивен начин идеи за здравословно хранене с цел да се насърчи формирането на положителното им отношение към здравето.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
🔵
🔵
19.12.2019 19:47 19:47

На завалиите са им дали само банани да нагъват.

Back to top button