„Рона“ отпразнува 40-годишнината си с „Ангели на земята“

Любопитно

Юбилейният спектакъл „Ангели на земята“ беше представен тази вечер в хасковското читалище „Заря“.

С него подобаващо се отпразнува 40-годишнината от основаването на спортен клуб „Рона“. Хореографията и постановката е на Милена Налбантова. Спектакълът е от 9 части, като имаше интересни за публиката сценични решения.

Балет

„Рона“ е основан през 1979 г. от Росица Налбантова. От 2002 г. ръководител е Милена Налбантова. В началото бивши танцьори отправиха видеообращения за празника. В салона също имаше много хасковлии, които са били част от балета.

Спектакълът се осъществява с подкрепата на община Хасково по програма „Културни инициативи“.

8 коментара

    • Злобата няма почивен ден! Никога в този град! Уникално беше! Уникални деца, приказна атносфера! Честит празник!

        • Еххх тази злоба и завист ще ви убият някой ден! Това е един невероятен човек , а по вашия начина на писане разбирам какъв с извинение ,,простак/чка” сте ако изобщо някога постигнете толкова много в живота си (за което се съмнявам)може пак да поставяте излишно -злобните си коментари !!!🥰

        • Толкова красота и любов излъчваха тези деца! Бяха повече от прекрасни! А злобните коментари нека се връщат на дребните душици!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.