Хасково

Потребителите не си търсят правата, справочник им помага

КонференциятаПотребителите в цялата страна не си търсят правата. Този извод направиха участниците в национална конференция по въпросите и методите за взаимодействие на администрацията със структурите на гражданското общество, която се проведе в Хасково.

По проект са обучени 120 представители на неправителствения сектор и е създаден и наръчник с регламенти и правила по въпросите за защита правата на потребителя, отчетоха днес от хасковската Търговско- промишлена палата. С него всеки заинтересован може да провери какви са правата му като потребител.

За да се решат проблемите, българският потребител трябва да има по-правно мислене и да си изгради отговорно съзнание за отношенията си с търговците, заключиха специалистите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гиги
гиги
24.10.2009 11:26 11:26

Ами не ги търсят защото да чакаш помощ от тях е все едно да чакаш от умрял писмо. Трябва да бъде закрита тази никаква институция

Back to top button