Хасково

Спукаха водопровод при изкопни работи за газификацията в центъра на Хасково

Авария е станала тази вечер в Хасково, предупреждават от ВиК.

При изкопни работи във връзка с газификацията в централната градска част е спукан напорен водопровод. Той захранва абонатите по улиците „Цар Калоян“, „Атон“, „Ибър“, „Пирин“, „Витоша“ и „Белмекен“.

Водата е спряна, като водоподаването ще бъде възстановено след отстраняването на аварията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Странджа
Странджа
18.12.2019 22:18 22:18

това не е новина, всеки ден някъде спират водата, която е и скъпа и негодна за пиене

Борис
Борис
18.12.2019 23:18 23:18

тея тъпанари не ги видяхте как работят сутринта
как се разполагат на паркингите където неможем да паркираме се разполагат удрят коли и малоумниците тъпи се мислят за голямата работа те незнаят какво правят но са ги наели за някаква заплата и си мислят че могат всичко е да, да оставят много семейства без вода да пукат водопроводи във времето които хората са вкъщи багерът им е оставен посредата на пътя където трябва на остраняват авария а на тях не им пука ние сме без вода ама малоумниците прости са у тях е просто не им пука това може да се случи само в българия когато водата 3 лева а ти не получаваш качеството което заслужаваш!

Back to top button